Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Live Well Products
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment alimentar pentru osteoporoza MenaQ7
605 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Produsul MenaQ7 conţine singura vitamina K2 din Romania precum si Vitamina E si D3

Multa vreme s-a crezut că Vitamina K2 este doar importanta pentru coagularea sangelui.

In ultimele doua decenii s-a descoperit insa ca vitamina K2 are un efect asupra a doua mari probleme de sanatate, structura osoasă si sistemul cardiovascular. in mod deosebit s-a studiat utilizarea calciului in organism, descoperindu-se ca, atunci cand metabolismul calciului este deficitar, in mod simultan arterele se calcifiaza iar oasele pierd din densitatea osoasa. Acest fenomen este numit Paradoxul Calciului.

Calciul este necesar pentru o structura osoasa puternica, însa organismul nu reuseste sa foloseasca calciul în absenta Vitaminei K2. Studii clinice recente au demonstrat faptul ca Vitamina K2 este vitală în mentinera unei structuri osoase puternice datorita faptului ca Vitamina K2 activeaza o proteina speciala numita osteocalcin, esentiala în activitatea de folosire a calciului pentru tesuturi sanatoase.

Calciul este un nutrient vital, folosit de fiecare celula a organsimului uman. Noi cercetari au demonstrat ca Vitamina K2 este esentiala pentru sanatatea arterelor, venelor si inimii! Vitamina naturală K2 este foarte eficienta întrucat activeaza o proteina speciala (matricea GLA) care este necesara pentru ca ţesuturile vasculare sa gereze în absorbtia de calciu si eliminarea calciului în exces.

MenaQ7™ este un extract din alimentul japonez Natto, care este un produs fermentat în prezenta soia şi care este foarte bogat în forma cea mai bio-disponibilă a Vitaminei K2 în forma de menaquinona-7. MenaQ7™ a fost dezvoltat de NattoPharma Inc. în urma observarii faptului ca femeile din regiunea Tokyo, mari consumatoare a alimentului Natto, detin cu mult mai multă Vitamina K2 naturala. Datorita acestui lucru, incidenta osteoporozei si a bolilor cardio vasculare este cu mult mai redusă pentru acest grup de femei , fata de alte zone, unde alimentul Natto nu este consumat.

MenaQ7 prezinta urmatoarele avantantaje :


MenaQ7™ este forma de Vitamina K 2 cea mai bio-disponibila si bioactiva si care se pastreaza cel mai îndelungat în organism
Inhibitia calcifierii arterelor are loc doar in prezenta vitaminei K 2 in forma nativa
MenaQ7™ este SINGURA forma de vitamina K nativa care este fundamentata în mod stiintific prin studii medicale .
MenaQ7™ nu are efecte secundare si este utila în dozajul de numai 45mcg în fiecare zi.
Din Gura in Gura